Om GGfestival

Elsker du, ligesom os, LAN og computerfestivaler i Danmark? YouTube-fællesskabet Gonzo byder dig velkommen til det fedeste af slagsen, GGfestival.

Kernen i GGfestival er et LAN (computernetværk), hvor flere end 1000 børn og unge kan spille sammen med og mod hinanden, men det er meget mere end det. Vi fejrer spilkulturen, YouTube og streaming, og vi gør det i altid fede omgivelser rundt omkring i Danmark.

Til GGfestival kan du møde de største danske YouTubere, ligesom du kan deltage i et væld af spændende aktiviteter, der skifter fra gang til gang. Det handler om at have det sjovt sammen med vores allerbedste hobby – gaming.

ggfestival 2017 left

Hvad er et LAN?

Nu kan det være, du sidder og tænker; “Hvad er et LAN eller LAN-party for noget?”. LAN står for “Local Area Network” og betyder et lokalt datanetværk, hvor man kan tilslutte sin computer og på den måde spille med og mod andre.

Et LAN-party er oftest en midlertidig begivenhed, der strækker sig over en weekend, og kaldes i daglig tale også for LAN. Her medbringer deltagerne deres egne computere, som kobles sammen i et datanetværk (LAN), hovedsageligt for at konkurrere/spille sammen i multiplayerspil, samt nyde fællesskabet med en masse andre gaming-glade mennesker.

Et LAN-party kan variere meget i størrelse, men GGfestival er den største af sin slags i Danmark, der specifikt henvender sig børn og unge.

ggfestival 2017 right

Planerne for 2018

Den næste GGfestival bliver afdholdt den:

GGfestival Winter 18 – 23.-25. februar i Roskilde Kongrescenter, Roskilde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for nærmere info om de tre respektive arrangementer.

slide_GG2017

Om arrangøren

GGfestival arrangeres af Gonzo Media ApS. Gonzo blev stiftet i 2014 af Danmarks største YouTubere og deres (hemmelige) agent Martin Wiinholt. Gonzo underholder folk 24 timer i døgnet på sociale medier, herunder YouTube, Facebook, Instagram og Twitch. Gonzo er blandt andet YouTube-stjernerne GexpGaminG, Alexander Husum, RobinSamse, Brianfromdenmark, Benny_1 og TrierGaming og bag dem står et hold af erfarne folk inden for medie- og underholdningsindustrien.

Læs mere om Gonzo Media.

 

Gonzo Wallpaper

Fakta

GGfestival blev afholdt første gang i sommeren 2015. Per dags dato har vi afholdt 3 vellykkede GGfestivaler.

Flere end 1400 børn og unge, samt deres forældre, deltog ved seneste GGfestival i København, juli 2016.

Den næstkommende GGfestival er GGfestival Winter 17, 24.-26. februar 2017 i Ballerup Super Arena.

GGfestival_21_lan7_web