Om #GGFESTIVAL

Elsker du, ligesom os, LAN og computerfestivaler i Danmark? #GGFESTIVAL byder dig velkommen til det fedeste af slagsen.

 

Kernen i #GGFESTIVAL er et LAN (computernetværk), hvor flere end 1000 børn og unge kan spille sammen med og mod hinanden, men det er meget mere end det. Vi fejrer spilkulturen, YouTube og streaming, og vi gør det i altid fede omgivelser rundt omkring i Danmark.

 

Til #GGFESTIVAL kan du møde de største danske YouTubere, ligesom du kan deltage i et væld af spændende aktiviteter, der skifter fra gang til gang. Det handler om at have det sjovt sammen med vores allerbedste hobby – gaming.

 

ggfestival 2017 left

Hvad er et LAN?

 

Nu kan det være, du sidder og tænker; “Hvad er et LAN eller LAN-party for noget?”. LAN står for “Local Area Network” og betyder et lokalt datanetværk, hvor man kan tilslutte sin computer og på den måde spille med og mod andre.

 

Et LAN-party er oftest en midlertidig begivenhed, der strækker sig over en weekend, og kaldes i daglig tale også for LAN. Her medbringer deltagerne deres egne computere, som kobles sammen i et datanetværk (LAN), hovedsageligt for at konkurrere/spille sammen i multiplayerspil, samt nyde fællesskabet med en masse andre gaming-glade mennesker.

 

Et LAN-party kan variere meget i størrelse, men #GGFESTIVAL er den største af sin slags i Danmark, der specifikt henvender sig børn og unge.

 

ggfestival 2017 right

 

 

Fakta

#GGFESTIVAL blev afholdt første gang i sommeren 2015. Per dags dato har vi afholdt 7 vellykkede #GGFESTIVAL.

 

Flere end 2.500 børn og unge, samt deres forældre, deltog ved seneste #GGFESTIVAL i København, februar 2017.

 

Den seneste #GGFESTIVAL var #GGFESTIVAL Winter 18, 23.-25. februar 2018 i Roskilde.

 

GGfestival_21_lan7_web