Forældre

Er du forælder til et barn, der skal på #GGFESTIVAL, eller som gerne vil afsted, kan du med fordel læse med her.

Hvad er #GGFESTIVAL?

#GGFESTIVAL er en såkaldt computerfestival. Kernen i festivalen er et LAN (Local Area Network), hvor de deltagende kan tilslutte deres medbragte computer. På den måde kan de spille med og mod hinanden hele weekenden.

 

Men #GGFESTIVAL er meget mere end det.

 

Vi fejrer spilkulturen, YouTube og streaming, og vi gør det i rigtig fede omgivelser rundt omkring i landet. Til hver eneste #GGFESTIVAL har vi fysiske aktiviteter, spilkonkurrencer og sceneshow, og man kan møde Danmarks største YouTubere, der skriver autografer til deres fans.

 

Det handler om at have det sjovt sammen med hinanden og vores fælles hobby,­ gaming.

 

GGfestival_7_lan_web

Kulturen til #GGFESTIVAL

At være til #GGFESTIVAL er som at være del af en stor familie, hvor alle har samme interesse. En weekend, hvor børnene kan få lov at være længe op, spise en burger eller to og ellers bare have det sjovt med de øvrige deltagende. En oplevelse for livet, og det er ikke unormalt, at man kommer en ven eller to rigere hjem.

 

Der er en rolig og tryg stemning til #GGFESTIVAL. Man hjælper hinanden, og skulle der opstå problemer, står vi arrangører klar alle timer i døgnet til hurtigt at afhjælpe problemerne.

 

#GGFESTIVAL er også et sted for jer forældre. Til dem, der ønsker at være der hele weekenden, opsætter vi en forældrelounge, hvor der er gratis the/kaffe, brætspil til fri afbenyttelse og internet til jeres iPad. En god måde at koble af på, mens børnene hygger sig.

 

Aldersgrænse

Der er som udgangspunkt ingen aldersgrænse til #GGFESTIVAL. Det er op til de enkelte forældre at vurdere, om ens barn er gammelt nok til at tage afsted. Vi anbefaler dog, at børn under 12 ledsages af søskende eller forældre.

 

Sikkerhed

Under hele arrangementet er der vagter tilstede, der tilser, at arrangementet forløber i god ro og orden. Der er også en særlig helpdesk, de deltagende kan henvende sig ved, i tilfælde af tekniske problemer med computer og udstyr.

 

Der er en nødtelefon etableret og bemandet 24 timer i døgnet, som kan ringes på i tilfælde af akutte problemer.

 

GGfestival_11_deltager_web

 

Alkoholpolitik og stoffer

Det er strengt forbudt at indtage alkohol eller andre euforiserende stoffer til #GGFESTIVAL, ej heller må man møde op i beruset tilstand. Overtræder man dette, er det øjeblikkelig bortvisningsgrund. Dette gælder børn såvel som forældre.

 

Energidrikpolitik

Vi forbyder ikke energidrikke til #GGFESTIVAL, ej heller tager vi ansvar for, hvis dit barn køber/drikker en energidrik under festivalen. Tal med dit barn om, hvordan I forholder jer til energidrikke, om det er noget, det må få eller ikke.

 

Forældrebilletter

Du er hjerteligt velkommen som forælder til #GGFESTIVAL. Ønsker du at være der hele weekenden kan du købe en forældrebillet, der giver adgang til arrangementet, men som IKKE inkluderer LAN-sæde. På en forældrebillet har du adgang til forældreloungen, samt de særlige aktiviteter for forældre. Hold dig opdateret om forældretilbud under fanen “Aktiviteter“.

 

Vi søger et begrænset antal forældrefrivillige til de respektive #GGFESTIVAL. Som frivillig kommer du gratis ind, og til gengæld skal du hjælpe vores arrangørteam med diverse opgaver, herunder assistere og guide øvrige deltagende til arrangementet.

 

Ønsker du at være forældrefrivillig, så send os en mail på km@tradecph.com med titlen “Forældrefrivillig”. Fortæl lidt om dig selv, og om hvorfor du gerne vil være frivillig.

 

Fakta

#GGFESTIVAL blev afholdt første gang i sommeren 2015. Per dags dato har vi afholdt 7 vellykkede #GGFESTIVAL.

 

Flere end 2.500 børn og unge, samt deres forældre, deltog ved #GGFESTIVAL i Ballerup, februar 2017.

 

Den næstkommende #GGFESTIVAL er #GGFESTIVAL Winter 18, 23.-25. februar 2018 i Roskilde Kongrescenter.

 

GGfestival_15_lan3_web