Billetter

Tak for et fantastisk #GGFESTIVAL i Roskilde – vi arbejder på den næste festival, som forventes at blive afholdt den 31/08-2018 på Sjælland

 

Når næste #GGFESTIVAL er endelig fastlagt vil vi herinde og på Facebook linke til vores billetudbyder samt informere om pris og endeligt indhold i hver billettype.

 

Åbningstider

Normalt vil åbningstiderne til #GGFESTIVAL se således ud (vi informerer om det fra event til event):

 

Fredag
Dørene åbner for deltagerne kl. 16:00
Aktiviteterne har åben til kl. 22:00
Kantinen har åben indtil 02:00

 

Lørdag
Morgenmad mellem 08:00 – 10:00
Dørene åbner for gæsterne kl. 10:00. Der er adgang for gæster indtil kl. 18:00.
Aktiviteterne har åben fra kl. 10:00 – 22:00
Kantinen har åben indtil 02:00

 

Søndag
Morgenmad mellem 08:00 – 10:00
Aktiviteterne har åben fra kl. 09:00 – 12:00
#GGFESTIVAL slutter kl. 16:00

 

Billettyper

Vi udvikler løbende billettyperne til #GGFESTIVAL, da det afhænger af hvilket venue festivalen afholdes. Der vil dog som minimum altid være følgende typer, at vælge i mellem:

 

LAN / deltager billet
Denne billet giver den ultimative #GGFESTIVAL-oplevelse. Foruden adgang med LAN-plads får man en lækker Limited Edition-t-shirt, samt en goodie-bag med diverse sager fra “nørd-verdenen”. Når man køber denne billet vil man sidde tæt ved det store livestreaming-show der er en central del af underholdningen på #GGFESTIVAL, hvor nogle af de største YouTube-stjerner vil agere værter.

 

Gæstebillet / dagsbillet
Gæstebilletten er henvendt dem, der ønsker at snuse til #GGFESTIVAL, men endnu ikke er klar til at bruge hele weekenden. Kom lørdag morgen og mærk stemningen, deltag i alle vores spændende aktiviteter, ligesom du også har mulighed for at møde nogle af YouTuberne når de går rundt i området. Til enkelte #GGFESTIVAL vil der være planlagt autograf-session inden for nogle fastlagte tidsintervaller, men det er ikke noget vi kan garantere til alle festivaler (når vi gør det vil det blive annonceret på Facebook).

 

OBS. Husk at købe din gæstebillet hjemmefra. Vi oplever desværre, at folk går forgæves ved at møde op uden gæstebillet i forventning af at kunne købe i døren. Vi kan ikke kan garantere, at der ikke er udsolgt til eventet.

 

Forældrebillet
Forældrebilletten er til forældre, der ønsker at ledsage deres barn under hele festivalen. Med en forældrebillet har man adgang til vores forældrelounge, hvor man kan koble af med gratis the/kaffe, samt mulighed for at deltage i vores særlige forældreaktiviteter. Kan deles mellem forældre, der ønsker at videregive pasnings-stafetten, men giver kun adgang for én person ad gangen.

 

MADBILLET
Vi forsøger til alle #GGFESTIVAL’s at lave en madbillet til hele weekenden – sammen med forpagteren til eventet. Fordelen ved madbilletten er, at den giver et måltid fra fredag aften, til og med søndag morgen. Det vil også være muligt, at købe mad udover det, som madbilletten dækker, men som oftest sparer man en del penge og tid ved hjemmefra at have købt en madbillet.
Kvittering skal fremvises i døren ved ankomst, hvorefter der udleveres en madbillet.

 

OBS. Husk at købe din madbillet hjemmefra. På grund af indkøb og planlægning af madvarerne kan vi ellers ikke garantere, at du kan få en madbillet, da de kan blive udsolgt til eventet.

 

Sådan køber du billet

Du køber dine billetter til #GGFESTIVAL via vores billetudbyder: Ticketmaster via dette link: http://clickmeterlink.com/deltager

 

For at komme til #GGFESTIVAL skal du kunne fremvise en gyldig billet. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at kopiere eller videresælge billetter. Fatter vi mistanke om snyd, bliver man afvist ved indgangen uden mulighed for refusion af billetten.

 

OBS. ALLE OPLYSTE PRISER ER EKSL. GEBYRER.