Billetter

Vi fortæller snart hvornår det næste GG er!

Billettyper

Nedenfor følger en beskrivelse af de forskellige billettyper, man kan købe til GGfestival Winter 18. Er du i tvivl om, hvilke billetter du skal bruge, kan du søge råd under Regler/FAQ eller skrive til os på ggfestival@gonzomedia.dk

 

billetlogo til web - gold

 

DELTAGERBILLET – HAL A – 849,- kroner

HAL A -billetten giver den ultimative GGfestival-oplevelse. Foruden adgang med LAN-plads får man en lækker Limited Edition-t-shirt, samt en goodie-bag med diverse sager fra nørd-verdenen. Når man køber denne billet vil man sidde tæt ved det store livestreaming-show der bliver en central del af underholdningen på GGfestival hvor nogle af de største YouTube-stjerner vil agere værter.

 

billetlogo til web3 - gæst

 

GÆSTEBILLET – 175,- kroner

GÆSTE-billetten er henvendt dem, der ønsker at snuse til GGfestival, men endnu ikke er klar til at bruge hele weekenden. Kom om lørdagen og mærk stemningen, samt deltag i alle vores spændende aktiviteter, ligesom du også har mulighed for at møde nogle af YouTuberne når de går rundt i området.

– Adgang til #GGfestival Winter 18 uden LAN-plads hele lørdag

OBS. Husk at købe din gæstebillet hjemmefra. Vi oplever desværre, at folk går forgæves ved at møde op uden gæstebillet i forventning af at kunne købe i døren, da vi ikke kan garantere, der ikke er udsolgt til eventet.

 

billetlogo til web4 - forældre

 

FORÆLDREBILLET – 300,- kroner

FORÆLDRE-billetten er til forældre, der ønsker at ledsage deres barn under hele festivalen. Med en forældrebillet har man adgang til vores forældrelounge, hvor man kan koble af med gratis the/kaffe, samt mulighed for at deltage i vores særlige forældreaktiviteter. Kan deles mellem forældre, der ønsker at videregive pasnings-stafetten, men giver kun adgang for én person af gangen.

– Weekendadgang til #GGfestival Winter 18 uden LAN-plads
– Adgang til forældre-loungeområde m. gratis Wi-Fi, The og Kaffe
– Adgang til særligt forældreforedrag og -underholdning

OBS! Forældrebilletten kan deles mellem forældre, men giver på ethvert givent tidspunkt kun adgang for én person.
Købes under varekøb/tilkøb på Ticketmaster.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være den første til at få nys om billetsalg til fremtidige GGfestivaler.

Sådan køber du billet

Du køber dine billetter til GGfestival via vores billetudbyder: Ticketmaster via dette link: http://clickmeterlink.com/deltager

For at komme til GGfestival skal du kunne fremvise en gyldig billet. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at kopiere eller videresælge billetter.

Fatter vi mistanke om snyd, bliver man afvist ved indgangen uden mulighed for refusion af billetten.

OBS. ALLE PRISER ER EKSL. GEBYRER.