Billetter

Næste #GGFESTIVAL bliver afholdt den 08/06-2019 i Roskilde Kongrescenter.

Vi anvender forskellige typer billetter til #GGFESTIVAL.


LAN / deltager billet

Denne billet giver den ultimative #GGFESTIVAL-oplevelse, og giver adgang til hele weekenden. Foruden adgang med LAN-plads får en goodie-bag med diverse sager fra “nørd-verdenen”.
Når man køber denne billet vil man sidde tæt ved det store livestreaming-show, der er en central del af underholdningen på #GGFESTIVAL, hvor nogle af de største YouTube-stjerner vil agere værter.

Køb din LAN deltagerbillet her

 

GÆSTE-/ DAGSBILLET
Gæstebilletten er henvendt dem, der ønsker at snuse til #GGFESTIVAL, men endnu ikke er klar til at bruge hele weekenden. Kom søndag morgen og mærk stemningen, deltag i alle vores spændende aktiviteter og mød nogle af Youtuberne, når de går rundt i området. 

Køb din gæstebillet her


OBS. Husk at købe din gæstebillet hjemmefra. Vi oplever desværre, at folk går forgæves ved at møde op uden gæstebillet i forventning af at kunne købe i døren. Vi kan ikke kan garantere, at der ikke er udsolgt til eventet.

 

FORÆLDREBILLET
Forældrebilletten er til forældre, der ønsker at ledsage deres barn under hele festivalen. Med en forældrebillet har man adgang til vores forældrelounge, hvor man kan koble af med gratis the/kaffe, samt mulighed for at deltage i vores særlige forældreaktiviteter. Kan deles mellem forældre, der ønsker at videregive pasnings-stafetten, men giver kun adgang for én person ad gangen. Forældrebilletten tilkøbes, ved køb af dags- eller deltagerbillet .

 

MADBILLET
Madbilletten inkluderer 5 måltider fra fra lørdag aften, til og med mandag morgen. Madbilletten tilkøbes ved køb af LAN/deltagerblleten.  Kvittering skal fremvises i døren ved ankomst, hvorefter der udleveres en madbillet.


OBS. Husk at købe din madbillet hjemmefra. På grund af indkøb og planlægning af madvarerne kan vi ellers ikke garantere, at du kan få en madbillet, da de kan blive udsolgt til eventet


SÅDAN KØBER DU DIN BILLET

Du køber dine billetter til #GGFESTIVAL via vores billetudbyder: Ticketmaster via dette link: http://clickmetertracking.com/event

For at komme til #GGFESTIVAL skal du kunne fremvise en gyldig billet. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at kopiere eller videresælge billetter. Fatter vi mistanke om snyd, bliver man afvist ved indgangen uden mulighed for refusion af billetten.


OBS. ALLE OPLYSTE PRISER ER EKSL. GEBYRER.