Billetter

Næste #GGFESTIVAL bliver i Roskilde den 08/06-2019 i Roskilde Kongrescenter

 
Vi anvender forskellige typer billetter til #GGFESTIVAL. Deltagerbilletten giver adgang til hele weekend med LAN plads og gæstebilletten giver adgang til om lørdagen, hvor man har adgang til alle aktiviteterne. Madbilletten er til dig, der gerne vil have det nemmere til #GGFESTIVAL og ikke skal tænke på at tage lommepenge med til mad.
 

Early Bird tilbud – deltagerbillet: Køb din LAN deltagerbillet her
 
Gæstebillet: Køb din gæstebillet her
 
Autograf t-shirt: Køb din autograf t-shirt her
 
Madbillet: Køb din madbillet her
 
Forældrebillet: Køb din forældrebillet her

 

Åbningstider

Åbningstiderne til #GGFESTIVAL er således (vi informerer om det fra event til event):

 

Lørdag
Dørene åbner for deltagerne kl. 16:00
Aktiviteterne har åben til kl. 22:00
Kantinen har åben indtil 02:00

 

Søndag
Morgenmad mellem 08:00 – 10:00
Dørene åbner for gæsterne kl. 10:00. Der er adgang for gæster indtil kl. 18:00.
Aktiviteterne har åben fra kl. 10:00 – 22:00
Kantinen har åben indtil 02:00

 

Mandag
Morgenmad mellem 08:00 – 10:00
Aktiviteterne har åben fra kl. 09:00 – 12:00
#GGFESTIVAL slutter kl. 16:00

 

Billettyper

 

LAN / deltager billet
Denne billet giver den ultimative #GGFESTIVAL-oplevelse. Foruden adgang med LAN-plads får man en lækker Limited Edition-t-shirt, samt en goodie-bag med diverse sager fra “nørd-verdenen”. Når man køber denne billet vil man sidde tæt ved det store livestreaming-show, der er en central del af underholdningen på #GGFESTIVAL, hvor nogle af de største YouTube-stjerner vil agere værter.
 
Køb din LAN deltagerbillet her
 

Gæstebillet / dagsbillet
Gæstebilletten er henvendt dem, der ønsker at snuse til #GGFESTIVAL, men endnu ikke er klar til at bruge hele weekenden. Kom søndag morgen og mærk stemningen, deltag i alle vores spændende aktiviteter, ligesom du også har mulighed for at møde nogle af YouTuberne, når de går rundt i området. Til #GGFESTIVAL vil der mulighed for autograf-session inden for nogle fastlagte tidsintervaller. Disse vil blive annonceret på #GGFESTIVALs Facebook-side.
 
Køb din gæstebillet her
 

OBS. Husk at købe din gæstebillet hjemmefra. Vi oplever desværre, at folk går forgæves ved at møde op uden gæstebillet i forventning af at kunne købe i døren. Vi kan ikke kan garantere, at der ikke er udsolgt til eventet.

 

Forældrebillet
Forældrebilletten er til forældre, der ønsker at ledsage deres barn under hele festivalen. Med en forældrebillet har man adgang til vores forældrelounge, hvor man kan koble af med gratis the/kaffe, samt mulighed for at deltage i vores særlige forældreaktiviteter. Kan deles mellem forældre, der ønsker at videregive pasnings-stafetten, men giver kun adgang for én person ad gangen.

 

MADBILLET
Vi forsøger til alle #GGFESTIVAL’s at lave en madbillet til hele weekenden – sammen med forpagteren til eventet. Fordelen ved madbilletten er, at den giver et måltid fra fredag aften, til og med søndag morgen. Det vil også være muligt, at købe mad udover det, som madbilletten dækker, men som oftest sparer man en del penge og tid ved hjemmefra at have købt en madbillet.
Kvittering skal fremvises i døren ved ankomst, hvorefter der udleveres en madbillet.
 
Køb din madbillet her
 

OBS. Husk at købe din madbillet hjemmefra. På grund af indkøb og planlægning af madvarerne kan vi ellers ikke garantere, at du kan få en madbillet, da de kan blive udsolgt til eventet.

 

Sådan køber du billet

Du køber dine billetter til #GGFESTIVAL via vores billetudbyder: Ticketmaster via dette link: http://clickmeterlink.com/deltager

 

For at komme til #GGFESTIVAL skal du kunne fremvise en gyldig billet. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at kopiere eller videresælge billetter. Fatter vi mistanke om snyd, bliver man afvist ved indgangen uden mulighed for refusion af billetten.

 

OBS. ALLE OPLYSTE PRISER ER EKSL. GEBYRER.